Akkaya'dan yeni aşk sözleri! Yılmaz Erdoğan erkek değil mi.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Akkaya'dan yeni aşk sözleri! Yılmaz Erdoğan erkek değil mi.

Ünlü manken Deniz Akkaya, “Fikren ve ruhen Yılmaz Erdoğan’a hâlâ âşığım” sözlerini yeni bir boyuta taşıdı. Akkaya'nın "Yanlış anlaşılmasın, benim aşkım, Yılmaz'ın beynine, kişiliğine, sanatına, işine, yazarlığına.." şeklindeki sözleri sosyal medyada "Aşık olmadığı tek özelliği Erdoğan'ın erkekliği kalmış, yoksa Erdoğan erkek değil mi" yorumlarına neden oldu.

Takip Et

Eski sevgilisi Yılmaz Erdoğan hakkındaki açıklamasıyla gündem olan eski manken Deniz Akkaya, Arnavutköy'de bir kafede arkadaşlarıyla görüldü. Yılmaz Erdoğan'a aşık olduğu açıklamalarını yeni bir boyuta taşıdı. Akkaya magazin gazetecilerinin aşk sorularına karşlık "yanlış anlaşılmasın.." diyerek bir önceki sözlerine açıklık getirdi.

Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin'le yakın arkadaş olduklarını belirten Akkaya, onun kendisini yanlış anlamasından korktuğunu söyledi: “Benimki, Yılmaz'ın beynine, kişiliğine, sanatına, işine, yazarlığına dair bir açıklamaydı. Başka yöne çekilmesini istemiyorum. Sözlerim, sanatıyla, hayata bakış açısıyla ilgiliydi. Ayrıca Belçim benim çok iyi arkadaşım. O yanlış anlamasın yeter. Belçim bir tarafa çekmedikten sonra başkasının ne anladığı benim için önemli değil.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin