Ak Partili başkanlara peş peşe suikastlar


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ak Partili başkanlara peş peşe suikastlar

TSK'nin etkili temizlik operasyonlarıyla köşeye sıkışan terör örgütü PKK, Doğu ve GÜneydoğu bölgelerinde ses getirecek eylem ve suikastlara başladı. Özellikle o bölgelerdeki AKP teşkilat başkanları veya yardımcılarını hain saldırılarla öldüren teröristler suikastlarına bir yenisi daha ekledi.

Takip Et

AKP Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert kendine ait olan akaryakıt istasyonunda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Bu olaydan bir gün önce, AKP Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitirmişti. Yine benzer bir suikast ise iki ay önce gerçekleşmiş ve PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan Beytüşşebap AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman’ın cesedi bulunmuştu… 

AKP Başkanlarına İnfazlar

Geçtiğimiz ay da AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehdi Eker'in memleketi olan Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ne bağlı Tepe Mahallesi'nde, anne ve ağabeyinin mezarlarının yakın çevresine tuzaklanmış toplam 640 kilo el yapımı patlayıcı bulunmuş ancak tuzak önceden fark edilerek teröristlerin hain planı bozulmuştu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin