Advocaat: Van Persie, Salih ve Aatif'ı istemiyorum, gidecekler.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Advocaat: Van Persie, Salih ve Aatif'ı istemiyorum, gidecekler.

Fenerbahçe'de 3 yıldız isim için yol göründü.. Teknik direktör Advocaat: “İstediğim vasıfta isimler değiller. Bu takımda oynamaları çok zor. Salih yetersiz kalıyor. Van Persie zaten hep sakat yükleme yapamıyoruz. Aatif gibi takımda zaten çok var. bu isimleri takımda oynatmayı düşünmüyorum..”, Advocaat'ın kararına ise yönetimin tam destek verdiği öğrenildi...

Takip Et

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Dick Advocaat, Kasımpaşa maçının ardından, sarı-lacivertli yönetimle bir araya geldi. Takım hakkında kapsamlı bir rapor sunan Hollandalı çalıştırıcı, sonunda acı gerçeği açıkladı. Oyuncular hakkındaki düşüncelerini yönetimle tek tek paylaşan deneyimli hoca, Salih Uçan, Aatıf ve Van Persie için ‘olumsuz rapor' verdi ve “İstediğim vasıfta isimler değiller. Bu takımda oynamaları çok zor” dedi.

HANİ TAKIMIN GELECEĞİYDİ?

Hollandalı hoca, “Salih'i bana ‘Fenerbahçe'nin geleceği' diye lanse ettiniz. Ama hiç de beklediğim gibi çıkmadı. Ona gereken şansı da verdim ama iyi kullanamadı. Robin van Persie, çok sık sakatlanıyor. Yükleme yapamıyoruz. Yaparsak sıkıntılar büyüyor. Böyle oynaması zor. Aatif tipinde takımda çok futbolcu var. Topla çok oynuyor ve kaptırma olasılığı fazla. Üçünü de 11'de oynatmayı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Yönetim, Advocaat'ın da verdiği “F.Bahçe'ye katkı sağlaması zor” raporu üzerine, Van Persie'nin durumunu masaya yatırıyor. Bunun için golcünün menajeri Kees Vos, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek. Hollandalı'nın da oynayamadığı için sıkıntılı olduğu ve ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Bunun için Vos'tan, devre arası için RvP'ye kulüp bulması istenecek. Böylece yıldızın yüksek maliyetinden de kurtulacaklar. Bu arada yine adale sakatlığı olan yıldız, hafta sonundaki Gaziantep maçında forma giyemeyecek.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Fenerbahçe yönetimin, Teknik Direktör Dick Advocaat ile yardımcılarına olan güveni tam. Sarı lacivertliler, Hollandalı ile yaptıkları görüşme sonrasında “Tam yetkili olarak takımın sorumlusu sensin. Biz de yönetim olarak, senin aldığın tüm kararların arkasındayız. Takımı başarıya ulaştıracağına da inanıyoruz” diye konuştular.

SALİH AVRUPA’YA DÖNMEK İSTİYOR

Dick Advocaat'ın artık 11'de düşünmediği ve sadece kupa maçlarında sahaya sürmeyi planladığı Salih Uçan, kariyerini yurtdışında sürdürmek istiyor. Sezon başında İngiltere'den Sunderland, Salih'i transfer etmek istemiş ancak F.Bahçe buna izin vermemişti. Genç yıldızın menajerinin şimdiden Avrupa'da kulüp aradığı ve bazı kulüplerin talip olabileceği öğrenildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin