Adana'da vahşet: Kaçırdığı eşi Şehriban E.'yi döve döve öldürdü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adana'da vahşet: Kaçırdığı eşi Şehriban E.'yi döve döve öldürdü

Çöpte bulunan kadın uzuvları ve akrabaları tarafından dövülerek öldürülen kadın haberinin ardından bir kötü haber daha geldi. 18 yaşındayken kaçırılan Şehriban E. eşi tarafından tekme ve yumruklarla dövülerek öldürüldü. Eşini döverek öldüren adam: "Evde ailesine gittiği için tartıştık iki tokat attım bayıldı. Ben ayıltmaya çalıştım sonrada annemlere haber verdim. Ayılmayınca ambulans çağırdım. Eşimi çok seviyorum öldüğü için çok pişmanım" dedi..

Takip Et

Adana'da eşini döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan koca tutuklandı. Genç kadını 18 yaşında kaçırdığı, ailesine 15 bin lira başlık parası verdiği öğrenilen zanlı, "Eşimi çok seviyordum çok pişmanım" dedi.

Adana'da eşini döverek öldürdükten sonra kayıplara karışan koca, cinayet dedektiflerinin gece yarısı şok baskınıyla yakalandı.

İddiaya göre, 2 yıl önce İzmir’de yaşarken balıkçılık yapan İzzet E.’ye aşık olan Şehriban E. (21), ailesinin istememesine rağmen kaçarak evlendi. Çiftin 1 yıl sonra İsmail adını verdikleri bebekleri dünyaya geldi.

Şehriban E Adana Kadın cinayeti
İzzet E., evlendikten sonra İstanbul’a çalışmaya gitti. Eşi yokken çarşıya çıkan ya da komşularına gezmeye giden genç kadın, kayınbabası ve kayınvalidesi tarafından tehdit edildi. Genç kadın polis merkezine giderek şikayette bulununca kayınbaba ve kayınvalidesine 1 ay genç kadının evine yaklaşmama cezası verildi.

İstanbul’daki İzzet E. Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi’ndeki evine dönünce annesi ve babası eşinin sürekli dışarı çıktığını söyledi. Eşiyle tartışan İzzet E., 6 aylık bebeğinin yanında eşini darp etmeye başladı. Boğazından yaralanan ve başını sobaya çarpan genç kadın kendini dışarı atarken, mahalleliler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Şehriban E. Adana Cİnayet

Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şehriban E. hayatını kaybetti. Kadının kayınbabası ve kayınvalidesini gözaltına alan polis, kocayı da yakalamak için Adana genelinde yaklaşık 30 adrese şok baskın yaptı.

Dedektifler, Yeşilbağlar Mahallesi’ne yaptıkları baskında İzzet E’yi yakaladı. Sorgulanmak üzere emniyete getirilen zanlının sorgusu devam ediyor.

Olayla ilgili İzzet E’nin yanı sıra annesi ve babasının da aralarında bulunduğu 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Adana Kadın Cinayeti

"EŞİMİ DÖVDÜM BAYILDI BURAYA GELİN"

İstanbul'daki İzzet E. ise geçtiğimiz günlerde Adana'ya geldi. Şehriban E. eşi geldikten sonrada akrabalarına gezmeye gitti. Bu sırada İzzet E. eve geldi. Eşini evde göremeyen İzzet E. onun gelmesini bekledi. Eve gelen eşine "Neredesin" diye sordu. Şehriban E. ise akrabalarına gittiğini söyleyince İzzet E, "Ben sana akrabalarına gitmeyeceksin diyorum neden gidiyorsun" diye bağırdı. Bunun üzerine Şehriban E, "Bana kimse akrabalarıma gitme diyemez buna kimse karışamaz" diye karşılık verdi. Bu nedenle İzzet E. eşini tekme ve tokatla dövmeye başladı. Bir süre sonra Şehriban E. bayıldı. İzzet E. hemen annesi ve akrabalarını arayıp "Eşimi dövdüm bayıldı buraya gelin" dedi. Bir taraftan da genç kadının yüzüne su döküp ayıltmaya çalıştı. Ancak genç kadın ayılmayınca ambulans çağırdı. Eve annesi ve akrabaları gelince İzzet E. evden kaçtı. Ambulans ise Şehriban E.'yi hastaneye kaldırdı. Ancak Şehriban E. 1 gün sonra aldığı darbeler sonucunda hayatını kaybetti. İzzet E. ise polis tarafından Yeşilbağlar Mahallesi'nde yakalandı. Zanlı emniyete getirilerek sorguya alındı. Şehriban E'nin cenazesi ise yakınları tarafından morgtan alındıktan sonra Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kadının başında darp izleri olduğu, boynunda ise kesikler olduğu tespit edildi. İzzet E. ise emniyette polise verdiği ifadesinde eşini çok sevdiğini söyleyerek, "Evde ailesine gittiği için tartıştık iki tokat attım bayıldı. Ben ayıltmaya çalıştım sonrada annemlere haber verdim. Ayılmayınca ambulans çağırdım. Annemler eve gelince ben evden ayrıldım sokaklarda gezdim. Eşimi çok seviyorum öldüğü için çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Polis olayla ilgili olarak İzzet E.'nin babası İsmail, annesi Keziban, kardeşi İbrahim E. ve kuzeni Nusret E.'yi de gözaltına aldı. Nusret ile İbrahim E.'nin üzerinden iki de tabanca ele geçirildi. Zanlılar emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında çelik yelek giydirilen İzzet E. zırhlı araçla getirirken, uzun namlulu silahlı polisler de geniş güvenlik önlemi aldı.

Mahkemeye çıkarılan İzzet E. tutuklandı. Babası İsmail, annesi Keziban, kardeşi İbrahim E. ve kuzeni Nusret E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin