Adalet Yürüyüşü altıncı gününde: CHP Grup toplantısı yapılacak


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Adalet Yürüyüşü altıncı gününde: CHP Grup toplantısı yapılacak

Adalet Yürüyüşü 6. gününde.. Bugün Türkiye siyaseti tarihi bir ana tanıklık edecek.. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülük ettiği tarihi Adalet Yürüyüşü altıncı gününde. 97 kilometresi geride kalan tarihi yürüyüş bugün Kızılcahamam Bulak Köyü'nden başlayacak. Çamlıdere yol ayrımında ise CHP'nin TBMM Grup toplantısı yapılacak.

Takip Et

Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, altıncı gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor.  ‘Adalet Yürüyüşü’ne Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından destek gelirken, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş güzergahında karşılaştığı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığı görülüyor. 

25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün geçtiğimiz beş gününde yaklaşık 97 kilometre yol katedildi. Yoğun tempo ve artan sıcaklıklarda yürüyüş mesafesi 20 kilometreden 16 kilometreye düşürülürken, mola sürelerinin de uzatıldığı belirtildi. Bugün bölgede havanın açık olduğu gözlendi. Tarihi yürüyüşün altıncı gün etabı saat 09:00 sıralarında başladı. CHP lideri, Çamlıdere yol ayrımında ise CHP TBMM Grup toplantısında konuşacak.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin