ABD'de bir evin bahçesine tuvaletini yapan Türk öldürüldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
ABD'de bir evin bahçesine tuvaletini yapan Türk öldürüldü

ABD'de yaşanan Türk işadamı Kayhan Som, Manhattan'da bir evin bahçesine tuvaletini yaptığı iddiasıyla tartıştığı bir kişi tarafından kafasına beyzbol sopası vurularak ağır yaralandı. 5 gün komada kalan Som hayatını kaybetti. Sopalı saldırgan ise tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakıldı.

Takip Et

ABD'nin New York şehrinde Türk işadamı Kayhan Som (56), beyzbol sopalı saldırı sonucu girdiği komadan çıkamadı.  Som, geçen hafta Manhattan'dan Whitestone semtindeki evine giderken, tuvalet ihtiyacı nedeniyle evine 5 dakika mesafede, şoförüne otomobili sağa çekmesini söyledi. Ancak Som'u, ihtiyacını bahçesinde giderdiği evin sahibi fark etti.

TUVALET KAVGASI CİNAYETLE SON BULDU!

İkili arasındaki kavga ayrılsa da Som, yüzündeki darbe izlerini fark edince geri döndü. Onu gören Amerikalı, beyzbol sopası ile Som'un kafasına vurdu. Queens Memorial Hastanesi'nde bir hafta komada kalan Som kurtarılamadı. Geçtiğimiz salı New York'ta defnedilen Som'un katil zanlısı ise yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakıldı. Yaklaşık 30 yıldır ABD'de yaşayan, ailesi eski ilaç sanayicisi Kayhan Som, hayırseverliği ve renkli kişiliği ile tanınıyordu. Kayhan ve Peri Som çiftinin 8 yaşında, Derek Han adlı bir çocukları bunuyordu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin