73 yaşındaki adamın fuhuş savunması: Genç kıza bal verecektim


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
73 yaşındaki adamın fuhuş savunması: Genç kıza bal verecektim

Çiftçi olduğunu iddia eden 73 yaşındaki adam, fuhuş baskını sonrası kendisini gözaltına alan polislere verdiği ilk ifadesinde "Ben çiftçiyim, bu genç kıza bal sattım. Balını verecektim" dedi. Genç kızın balı alıp almadığı ise bilinmiyor!

Takip Et

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Sibel isimli bir kadının evde, iş yerinde ve ofiste fuhuş yaptığını tespit etti. Polis savcılıktan alınan izinle kadının telefonuna ulaşıp müşteri kılığına girdi. Kadın, 70 lira karşılığında birlikte olacağını söyleyip adres verdi.

Polis, adrese gittiğinde Ali U. (73) isimli bir vatandaşın ofisi olduğunu, fuhuş yapan kadını ise Sultan Seda T. olduğunu belirledi. Polis, önceden seri numarası alınmış 70 lirayı kadına verdi. Kadın da paranın 30 lirasını yaşlı adama verdi. Polis, bunun üzerine kimliğini göstererek yaşlı adamı gözaltına alırken fuhuş yapan kadını ise ifadesi almak üzere emniyete getirdi.

Genç kadının ifadesinde yaşlı adama fuhuştan aldığı paranın 30 lirasını vererek ofisinde fuhuş yaptığını söylediği ileri sürüldü. Yaşlı adamın ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben çiftçiyim fuhuşla işim olmaz. Çiftçi olduğum için ofis tuttum. Bu genç kız da benden bal aldı. Balı ofise getirdim onu da ofise çağırdım. O ofise balını almak için geldi" diyerek kendini savunduğu öğrenildi.

Bu ifadelerin ardından genç kız bırakılırken yaşlı adam "fuhuşa yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Yaşlı adama adli kontrol uygulandı. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin