30 kupona Kur'an dağıtıp ayet değiştirmişler: Bayülgen cevapladı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
30 kupona Kur'an dağıtıp ayet değiştirmişler: Bayülgen cevapladı

Zaman Gazetesinin yıllar önce 30 kupon karşılığı dağıttığı Kur'an tefsirinde "Bilmiyorsanız, Tevrat ve İncil'e sorun" şeklindeki değişiklik konusunda, "Okan Bayülgen ne yapacak" diye soran gazeteci Murat Bardakçı'ya Ünlü şovmen sosyal medya hesabından cevap verdi.

Takip Et

Gazeteci Murat Bardakçı, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından OHAL kararnamesiyle kapatılan Zaman Gazetesi'nin kuponla verdiği, önemli İslam alimlerinden Elmalılı Hamdi Yazır’a ait Kuran tefsirini değiştirdiği iddia etti. Bardakçı, Elmalılı'nın torunu olan Okan Bayülgen'in de bulunduğu vârislerini de göreve çağırdı ve şöyle yazdı:

Elmalılı Hamdi Efendi’nin vârislerinin, meselâ büyük âlimin torunlarından olan sevgili Okan Bayülgen’in dedelerinin eserinin bu hâle getirilmesini öğrendiklerinde ne düşünecekleri ve ne yapacakları…

Okan Bayülgen Murat Bardakçı Kuran Cevabı

Bayülgen ise bu iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

O DEĞİŞİKLİK

Zaman Gazetesinin, yıllar önce kupon karşılığı verdiği 10 ciltlik HAK DİNİ KUR’AN DİLİ tefsirinin 5. cilt sayfa 239 da Nahl 43. ayetİ: “Eğer bilmiyorsanız, bilenlere sorun” şeklinde, ancak ayet, “Eğer bilmiyorsanız Tevrat ve İncil âlimlerine sorun” şeklinde çevirerek yayınladığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin