22 yaşındaki Boksör Tunahan Keser 19 gündür kayıp!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
22 yaşındaki Boksör Tunahan Keser 19 gündür kayıp!

Almanya'nın Hamburg kentinde garip olaylar oluyor! İlk olarak 23 Haziran'da ringe çıkması beklenirken antrenörü bacağından vuruldu. Aynı gün içinde 22 yaşındaki Türk boksör Tunahan Keser'de geride hiçbir iz bırakmadan ortadan kayboldu.. Türk boksör Keser'den 23 Haziran tarihinden beri haber alınamıyor. Ailesi hayatından endişe ettikleri oğullarının kaçırılmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Takip Et

Almanya'da 22 yaşındaki Türk boksör bir anda sırra kadem bastı. Ailesi genç boksörün hayatından endişe ediyor...

Hamburg’da yaşanan bir dizi olayın ardından kaybolduğu anlaşılan Türk boksör Tunahan Keser’i ailesinin ve polisin bulma çabaları şu ana kadar sonuçsuz kaldı.

Genç boksör, 23 Haziran’da Hamburg’da bir ringe çıkacaktı. Ancak bir gece önce antrenörü Khoren G. kimliği belirsiz bir kişi tarafından bacağından vuruldu. Bunun üzerine maç önce başka bir tarihe ertelendi daha sonra iptal edildi. Aynı gün, Kollau Caddesi’ndeki iş yerinden akşam saatlerinde çıkan Tunahan Keser de hiçbir iz bırakmadan kayboldu.

BOKSÖR TUNAHAN'IN ORMANLIK ALANDA CESEDİ BULUNDU: 23.07.2017

İLGİLİ HABER

 

Almanya Kayıp Türk Boksör Tunahan Keser

Hamburg polisinin verdiği bilgiye göre, Keser’in en son görüldüğü yer de Kollau caddesi oldu. Tunahan Keser’in Kollau Caddesi’nde bulunan otomobilinde polisin yaptığı incelemede de bir ize rastlanmadı. Aile, yetenekli boksör Tunahan Keser’in kaçırılmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin