12 yaşındaki öz kızına tecavüz eden 'baba' tutuklandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
12 yaşındaki öz kızına tecavüz eden 'baba' tutuklandı

Aydın'ın Osman Yozgatlı Mahallesi'nde geçen hafta meydana gelen kan donduran olay sonrası gözaltına alınan baba H.P öz kızına tecavüz ettiğini itiraf etti. İnşaatta işçi olarak çalışan H.P., 12 yaşındaki öz kızı D.P.’ye tecavüz etmek suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi. Tecavüz skandalı, işten eve gelen annenin kızını ağlarken bulmasıyla ortaya çıktı... Gaziantep'te bir çobanın Suriyeli bir ailenin 9 aylık bebeğine tecavüz ettiği skandalı sonrası "tecavüzcülere idam veya hadım" talebi, öz kızına tecavüz eden baba haberi sonrası daha da arttı..

Takip Et

Aydın'ın Osman Yozgatlı Mahallesi’nde geçtiğimiz Perşembe günü, inşaatlar da işçi olarak çalışan H.P., iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada öz kızı D.P.’yi önce taciz edip, zorla ters ilişkiye girdikten sonra evden ayrıldı.

ANNESİNE AĞLAYARAK ANLATTI

Bir fabrikada işçi olarak çalışan anne Y.P., eve geldiğinde küçük kızı ağlayarak olanları anlattı. Anne Y.P., durumu polise bildirdi. Ahlak Şube Müdürlüğü ekipleri, D.P.’yi Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan kontrollerde, D.P.’nin fiili livataya maruz kaldığı anlaşıldı.

İLGİLİ HABER

AHLAKSIZ ADAM SUÇUNU KABUL ETTİ

Polis, öz kızına tecavüz etmekle suçlanan baba H.P.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusunda suçunu itiraf eden H.P., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

TÜRKİYE KAMUOYU "İDAM VEYA HADIM" CEZASI İSTEDİ

Son yıllarda artan kadına tecavüz ve cinayet olaylarına eklenen, küçük yaşta çocuklara tecavüz olaylarındaki artık vatandaşı çileden çıkarttı. Sosyal medyada milyonlar, bu tür suçlara karşı idam ve hadım cezalarının acilen uygulanmaya başlanması yönünde hemfikir..

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin