12 yaşındaki çocuk abisinin tecavüzüne uğradı. 8 aylık hamile!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
12 yaşındaki çocuk abisinin tecavüzüne uğradı. 8 aylık hamile!

Kan donduran olay Şanlıurfa'da yaşandı. Suriye'deki iç savaştan Türkiye'ye gelen bir ailenin 12 yaşındaki çocuğu öz ağabeyinin defalarca tecavüzüne uğradı. Küçük çocuk tecavüzleri anne ve babasına anlattı. 8 aylık hamile olduğu ortaya çıkan çocuk karnı şişince korktu... Tecavüz dehşetinden sonra yaşananlar ise en az tecavüz olayı kadar vahşi ve korkunç çünkü; Öz anne ve öz bana olayı gizledi..

Takip Et

Savaştan kaçan 12 yaşındaki kız çocuğunun hayatını ailesi savaştan beter etti hala soktu, . Öz abisinin defalarca tecavüzüne uğrayan ve tecavüzlerin sonucunda 8 aylık hamile olan 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, korumaya alındı. Kan donduran dehşet Şanlıurfa’da başladı. L.V., 19 yaşındaki abisi M.V., anne ve babasıyla barınma evine yerleşti.

KARNI ŞİŞTİ, KORKTU, ANNE VE BABASI OLAYI GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Burada abisinin defalarca tecavüz ettiği küçük kız, yaşadıklarını ailesine anlattı. Aile saklamaya çalıştı, ancak misafirhane yetkilileri durumu öğrenerek emniyete bildirdi. Polis M.V.’yi gözaltına alırken, karnının şişmesinden korkan ve sürekli ağlayan küçük kıza hamile olduğu söylenmedi. Bir süre sonra pedagog ve tercüman nezaretinde anne adayı olduğu 1 hafta da alıştırılarak anlatıldı.

Ailenin diğer üyeleri de olayı duyunca, olası bir töre cinayetine kurban gitmemesi için küçük kız Konya’daki bir rehabilitasyon merkezine yerleştirildi. Burada rahatsızlanan küçük kız hastaneye kaldırıldı. L.V.’nin, erken doğum şüphesiyle tedavisi devam ediyor.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin